Şengün Akademi, Müvekkil Şirketlere Yönelik Yapay Zekâ, Kişisel Verilerin Korunması ve Siber Güvenlik Eğitimi Gerçekleştirdi
05 Kasım 2026
Yapay Zekâ, Kişisel Verilerin Korunması ve Siber Güvenlik
Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı olarak, farklı sektörlerde faaliyet gösteren müvekkil şirketlerimizin ekipleriyle Şengün Akademi kapsamında bir çalışma gerçekleştirdik.
Yapay zekânın iş süreçlerinde kullanımından doğan hukuki sorumlulukları, kişisel verilerin korunmasına ilişkin yükümlülükleri ve siber güvenlik risklerini ele aldık. Çalışmayı, katılımcıların kendi iş süreçlerinden getirdiği sorular ve örnekler üzerinden karşılıklı diyalogla sürdürdük. Farklı sektörlerde benzer sorunların nasıl ortaya çıktığını ve şirketlerin bu sorunları uyum süreçlerinde nasıl ele alabileceğini birlikte değerlendirdik.
Deneyimlerini ve sorularını paylaşarak çalışmaya katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.